"+ 23 c

MÖKILLÄ

Herättiin kai joskus 12.00-->. Syötiin erittäin myöhäinen "aamupala", katottiin Kuolleiden Runoilijoiden Seura, ja sit lähettiin moottoriveneellä. Oli upee ilma, hienot järvimaisemat ja Mico oli söpö! Käytiin kattomassa sen entisen vuokramökin paikkaa. Siis aivan käsittämätön sattuma, et niilläkin on ollut mökki siellä, ja siitä näky vielä lähisaarikin!

Sit mentiin keksimään jotain ruokaa, ei ollu muuta ku lihapullia, siikapurkki tomaattikast. ja perunoita. Illalla taas lämmitettiin sauna, välissä katottiin Forrest Gumpia.

Oli kiva saunailta, lopux jo ihan pimeetä. M oli jotenki... en tiedä, must tuntu et se olis halunnu sanoa jotain mut ei sit uskaltanukaan. Tai se meni tosi hiljaseks, katto vaan mua tai sit saunan lattiaa. Ja se näytti sellaselta ku olis meinannu itkeä mut lähtiki sit pois koko saunasta. Mä en oikeen käsittänyt...

Loppuilta me oltiinkin tosi hiljaa, ei paljoo huvittanut puhua. Se oli aika outoa. Katottiin Forrest Gump loppuun ja mentiin sit nukkumaan, jo n. 24.40. Onneks sain heti nukuttua etten jäänyt turhaan vaan miettimään asioita..."