"Ymmärrettävistä syistä en eilen ehtinyt enää kirjottaa. Päivä meni yllättävän nopeesti. Siitä, kun seisoin lavalla vastaanottamassa yo-torkkaa ym. en muista juuri mitään, se kävi niin nopeesti. Kaikki oli hermona kun käytävässä odotettiin et meiät kutsuttais saliin -eli vitsit lens. Porukka hiljeni yllättävän nopeasti kun oli aika kutsua luokanvalvojat auttamaan lakkien jakamisessa, mut hyvin se meni kaikilta eli ruusuja ei pudonnu eikä kukaan kaatunut. Sit lähettiin kotiin, mistä suoraan valokuvaan ja hakemaan kakut leipomosta. +29 c..."

-----------

VHS-kasetilla mulla on tallella videota yo-juhlista koululla ja kotona. Oli niin kuuma päivä, että Annen äidin herkkujen lisäksi varalle tekemänsä jauhelihakeitto oli pilaantunut päivän aikana hellalla.

Olin itse juuri värjännyt pitkän tukan mustaksi. Asuna mulla oli vaalea jakku ja vaaleat, raidalliset, leveälahkeiset housut. Lähdettiin juhlimaan Helsingin keskustaan ja hiki valui pitkin hiuksia värjäten jakkuun tumman liiloja raitoja :D

Sain 600 markan stipendin englannin kielessä menestyneelle ylioppilaalle -rahat taisivat mennä uuteen subbariin, jonka kävin iskän kanssa hakemassa Hifi Studio 17:sta stadista ja jonka iskä asensi silloiseen autoomme, jota käytimme äidin kanssa yhdessä. Se varastettiin kolmisen vuotta myöhemmin Micon autosta parkkipaikalla Myyrmäessä, jossa tuolloin asuimme.

-----------